Råvaruhandel

Snabbguide till råvaruhandel

Snabbguide till råvaruhandel

Råvaruhandel är enklare och billigare än många tror! Detta är en sammanfattning för att hjälpa dig komma igång med handel och råvaror. Om du vill prova handel med råvaror redan.

Mäklare till råvaruhandel

Mäklare till råvaruhandel

Det finns många bra online mäklare att välja mellan när du vill spekulera i råvarupriser. Här är de bästa mäklare för råvaruhandel.

Köpa och sälja råvaror

Hur man köper och säljer råvaror?

Det är mycket lätt att börja köpa och sälja varor, med avsikt att tjäna pengar. Spekulation naturligtvis kräver expertis, men alla bekvämligheten med en handel är mycket lätt att lära sig.

Investera i guld

Investera i guld

Handel med guld och silver är lätt att börja med, och mycket spännande för alla näringsidkare. De som är bekanta med valutamarknaden vet att guld och silver betraktas som en form av valuta.

Några undervärderade råvaror

Några undervärderade råvaror

Silver och WTI olja är kanske de två mest underskattade innehöll ingredienser. Det finns stora trading-möjligheter för alla.

Bränt olja, råolja, gass

Bränt olja, råolja och gass

Innan du investerar i bränt olja och råolja ska ha ett minimum av kunskap om vad det är och hur du kan dra nytta av detta.

Olja: spekulera i oljepriset

Olja: spekulera i oljepriset

Olja är kanske den mest kända handelsvara som har skapat enorma rikedomar för nationer och individer. Lära sig hemligheterna bakom effektiva investeringar i olja.

Cykler i råvarumarknaden

Cykler i råvaru marknaden

Råvaror har olika kursrörelser. Ändå handelsvara beskrivs i termer av spår och björn cykler, som i andra finansiella marknader. Lär dig mer om cykler på marknaden för färskvaror.

Risker med råvaror

Risker med köp och sälj av råvaror

Råvaror som en investering produkt har en inneboende hållbarhet. Det finns dock risker med råvaruhandel i form av investeringar och handel med råvaror.

Spekulation i råvarupriser

Spekulation i råvarupriser

Spekulation i råvarupriser kan vara en lönsam affär om du vet vad du gör. Det mycket lättare att sätta i varuhandeln än vad många tror.

Råvarumarknaden

Vad du behöver veta om råvaru marknaden

Råvarumarknaden är en marknad där råvaror byts. Det är varor som är helt obehandlade (ris olja) eller endast delvis behandlats (t.ex. Raffinerad olja eller orange koncentrat).

Prova råvaruhandel utan risk

Prova råvaruhandel utan risk

En demo-konto ger dig möjlighet att prova råvaruhandel utan risk. Varför inte prova en fri och demonstration som visar hur råvarumarknaderna arbete.