Bränt olja, råolja och gass

Innan du investerar i bränt olja och råolja ska ha ett minimum av kunskap om vad det är och hur du kan dra nytta av detta.

Bränt olja, råolja, gass

Denna nätmäklaren är ett bra val för alla som vill spekulera i olja, gas och andra råvaror.

17. juli 2024 av Forex Valutahandel / Råvaruhandel

Vad du behöver veta om bränd olja (nordsjöolja)

Brent olja är en lätt olja som utvinns ur Nordsjön.

Det råder viss förvirring bland investerare om varför de kallar detta råa brände, så låt oss få det ur vägen. Brent-oljan är uppkallad efter en gås på engelska kallas Brent gås. Detta kommer från den tid då oljebolaget oljefält Shell Oil uppkallad efter olika fåglar och Nordsjön hette brända området. Ett annat namn för denna olja är annars "bränns bländande", "London Brent" och i Sverige det också kallas Nordsjön olja.

Brent olja är baserad på Brent marknaden. Detta är en informell arena för årlig försäljning på cirka 100 milliardrer dollar i olja kontrakt.

Vad brinner olja?

Bränd olja kännetecknas av hög kvalitet och att det är en lätt råolja. Det är dock inte så lätt som WTI. Brent-oljan inneholoder 0,37% svavel och kallas därför för söta råolja.

Brent olja används främst för framställning av bensin och destillat. Oljan är vanligen raffineras i nordvästra Europa, med mindre förmånliga priser underlättar export av olja (raffinerad eftersom det ofta i USA viken och i områden runt Medelhavet).

Så här handlar brända olja

Från 2005 var det mycket lätt att köpa och sälja brända olja, eftersom det var först när handeln gick över till ett elektroniskt interkontinentala handeln format.

Det är viktigt att notera kortnamnet brända olja. Vilken symbol är beror på vilken mäklare du använder.

När du köper bränt olja, köper du uppenbarligen inte oljan i sig, utan ett avtal (en tillgång) som speglar priset på olja. Alla BRT erbjudanden löper ut vid 13:00 (svensk tid) den 15 dagen före den första dagen av kontraktet månad (viktigt att notera: om den 15: e dagen inte är en Bankdag, kommer avtalet löper ut den sista bankdagen före den kalenderdagen).

Du kan handla bränd olja nästan hela dagen: från 3:00 klockan på natten till 22,00, är ​​det möjligt att köpa och sälja brända oljekontrakt.

Det finns nog mycket lättare att sätta i handeln av olja brann genom trial and error. Du behöver inte lägga mycket pengar på bordet, det är i början ändå tala om en lärande process, och du kan tjäna pengar på bra affärer på oljemarknaden när man har lärt sig läxan av hans och fick lite erfarenhet.

Enkla steg för att handla bränd olja:

  1. Först måste du få tillgång till en kommersiell tjänst som erbjuder råvaruhandel. Denna mäklare är bra, och säkert val som uppfyller behoven hos de flesta investerare och handlare. Om du inte har ett konto där du måste först registrera dig, kan du göra här.
  2. Följa nyheter och göra upp ditt eget sinne om den brända-oljemarknaden. Om du använder en broker kommer du att ha tillgång till relevanta nyheter om handelsvara som är skrivet speciellt för kortsiktig handel.
  3. Utför teknisk analys (tillval). Vissa online mäklare har god teknisk verktyg som låter dig analysera historiska priser, och på grundval av dessa priser, kan du försöka att bilda prognoser för ytterligare prissänkningar. Det är faktiskt inte särskilt svårt att lära sig att använda tekniska hjälpmedel. Teknisk analys är en utbredd form av analys på de flesta finansiella marknaderna och ger goda metoder för att hjälpa dig att fatta rätt beslut som ger bästa avkasstningen.
  4. När du har bildat sig en uppfattning om din marknad, kan du börja agera i bränd olja. Förutsatt att du har lagt in pengar på ditt kundkonto kan du enkelt börja shoppa. Inte alla online mäklare är så enkel att använda.

Nu vet lite om vad bränd olja är och hur du kan börja handla med populära Nordsjöolja.

Råolja

Mid East Sour Crude Futures är en spännande investeringsmöjlighet. Ta reda på vad som krävs för att bli rik handel med olja, och lära sig om handelssystem som gör det möjligt.

Mellanöstern är associerad med tre ord: krig, pengar och olja. Oljan har orsakat vissa länder och individer i Mellanöstern har blivit rik på ekonomiskt välstånd, men det är känt att inte hänt utan konflikter.

att näringsidkare har nu möjlighet att ta din del av kakan från de enorma vinsterna från Mellanöstern. Nyckelordet är investeringar i Mid East Sour Crude Futures.

East sura råolja kommer från länder i Mellanöstern, ad speciellt Saudiarabien, Kuwait, Iran och Irak. Regionen har mer än 60% av världens kända oljereserver. Den distinkta komposition av denna typ av råolja är att den är sammansatt av svavel och andra föroreningar. Varför är det svårt att förfina, och en speciell utmaning är att förfina blyfri bensin.

Handelsterminer från Mellanöstern olja

Förvärv av East Sour Crude Futures är standardiserade avtal där köparen samtycker att få en viss mängd sur råolja till ett förutbestämt pris och är bindande till ett visst datum.

East crude råolja terminer näringsidkare som kan skydda din position mot rörelser i oljepriset. Företag och enskilda näringsidkare kan dra nytta av denna typ av säkring som riskjustering i portföljen, eller som ren spekulation.

råolja terminer är mycket populära bland finansiella instutisjoner samt bland näringsidkare.

Handel med terminer East sura råolja från Mellanöstern sker via Intercontinental Exchange (ICE). ICE lagt derivat ledde igen i maj 2007. Vissa egenskaper är dess låga likviditet, kontrakt med hög spridning, och de måste betraktas som en relativt hög risk investering.

råolja handel elektroniskt och den underliggande råvaror av terminskontrakt som vi har diskuterat här är råolja från Dubai, Oman och övre ZAKUM (från Abu Dhabi). Futures handlare i många 1.000 tunnor och minimipriset rörelsen är 1% per fat. Det finns ingen övre maximum.

bör vara rik på olja handel, måste man naturligtvis ha kunskap och vara villig att riskera sina egna pengar.

Du måste lära dig allt om handel med råolja med terminskontrakter och CFD. Öppna en klientkontot och använd handelssystemet.

Handel med gas och olja

gas (eller gas olja) är en produkt av råolja och används för uppvärmning och för att generera elektricitet. Det finns ett medeltungt destillat och kallas även för eldningsolja. Den engelska termen är "gasolja".

gasolja utgör cirka 25% av avkastningen från ett fat råolja. Så det är den näst största inkomsten utbud per fat olja för bensin. Nu när det finns färre bensindrivna bilar och fler hybrider och gasdrivna fordon finns på marknaden kommer sannolikt att öka denna andel ytterligare.

Du kan tjäna pengar genom att spekulera i gas / gas priser, nästan på samma sätt som man skulle spekulera i aktier. Gasoil handlas mycket i Europa som ett säkringsinstrument verktyg för den fysiska industrin.

att näringsidkare kan utföra handel med gasolja via terminer och optioner och olika optionskontrakt. Tillgången på flera kommersiella avtal och handlare god flexibilitet och gör det möjligt att hantera prisrisken.

Handel med terminskontrakt i gasolja genomgå Intercontinental Exchange (ICE) och New York Mercantile Exchange (NYMEX).

Förutom handlare, det finns andra stora aktörer som spekulerar på gasolja. Den finansiella produkt som ofta köps terminer (futures, CFD etc.) och köps av bland andra stora transportföretag att skydda sig mot förändringar i kostnaden för diesel och flygbränsle.

Underliggande fysiska tillgångar av gasolja terminskontrakt som erbjuds på isen utbyte, som krävde "pråmar gasolja", som kommer i ARA (Antwerpen, Rotterdam och Amsterdam). Gasoil terminskontrakt används som riktmärke för prissättning av samtliga destillat i handel i Europa och andra länder.